onsdag

jag vet att jag har vart lite off på senaste tiden igen, har helt enkelt inte haft nån motivation till att blogga..
likadant vad gäller typ fotograferingen & allt, & jag har hört att det är fler som känner samma sak.. mysko alltså, måste vara nånting i luften xP hahaha.


nej men, just nu sitter jag hemma hos lollo, råkade bara sno hennes data (A) waha. vi har vart & handlat inför imorrn, myspys i f-vik :')


i söndags var vi(jag&L) ju ut & åkte tåg igen, till borlänge denhär gången.. mycket trevligt måste jag säga, erik fick sin present & danny tiggde kramar ;D


nu börjar det lukta mat där nerefrån & det gör att min mage kurrar ännu mer, MATMATMATMATMAAAAAT!!

återkommer med lite bilder från borlänge & sådär.


<3

?!

hade inte tänkt att skriva nått långt..
utan jag undrar bara ifall det är nån söt person där ute i vårt avlånga land som har spotify
& som har lust att dela med sig? (A)


utmanad

Blev utmanad av Jossan!

Såhär gör du:
- Gå in i mappen "Mina bilder".
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
- Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att de är utmanade.


Ja, detta ska då alltså föreställa mig, lollo & sajko i somras & behöver jag ens berätta vad vi gör? ;D

Jag utmanar: Dom som inte har gjort det & känner att dom har lust xP

lördag

ok, på jossans begäran ska jag nu försöka slänga ihop ett litet inlägg om gårdagen..

men kan dock börja med att säga att dom har hållt på & grävt upp typ halva våran framsida här torsdag&fredag, nån dum vattenläcka -.-

så gårdagen började med att mamma kom in & väckte mig halv sju (!) & sa att dom skulle börja gräva så hon tänkte att jag kanske ville flytta in till hennes säng då mitt rum ligger precis bredvid där dom grävde, typ halvt sovandes gick jag & la mig i nästa säng & somnade på två sekunder.
upp igen vid halv tio, lite tvtittande, frukostätande, hårtvättande följt av lite mer tvtittande innan det var dags att bege sig till bussen in till stan.
saken var den att jag skulle få vänta 25 minuter i centrum på att få byta buss & det kände jag inte riktigt för, ringde pappa för att fråga om han kunde komma ifrån några minuter men han hade fullt upp så det slutade med att morfar kom & skjutsade fram mig :)
väl inne i stan stog lollo vid busshållsplatsen & väntade på mig, en snabb sväng på stan där det bara blev örhången inhandlat & sedan hem till lollo för att packa ihop det sista & så.
em&hennes föräldrar kom & hämtade oss runt kvart över fyra, hem till jossan där det blev bilbyte & sedan styrde vi kosan mot hofors där vi hämtade upp frida, då var vi full bil & det var bara att gasa ut på vägen igen, denna gång med destination malung.
har bara varit där en gång förut, då på en fotbollscup med laget för runt 5-6 år sedan xP
kom fram vid åttatiden & det var inte en kotte där, shit tänkte vi kommer det inte komma nå folk eller vad är dethär?
men joodå, vid nio dök det upp lite folk iaf. dock var vi då något sura då vi alla trott att grabbarna skulle börja nio men det var insläpp då & disco innan så dom kom inte igång förns strax efter elva, & jäävla grymt gig måste jag säga, trots alla fulla fjortisar ;) men även om folket inte kunde låtarna så hängde dom med, stog & hoppade, klappade händerna & sådär, riktigt kul & se. & ännu roligare var det att se att det var så pass många killar där :) erik tyckte tom att dom var värda en egen applåd ;D
vi stog längst bak (var bara sisådär 4 rader eller nått) & hade verkligen askul, röjde så mycket att jag var helt slut efter halva giget (A)
efter runt en timme var alla nöjda & glada & vi begav oss hemåt igen, somnade nästan direkt i bilen & vaknade upp något mör i kroppen när vi skulle släppa av frida hemma i hofors & runt halv fyra kom jag&lollo i säng efter en liten humeljakt. HAHA.

idag har jag vart helt död på ett ungefär, men det är smällar man få ta när man lever turnéliv ;P


<3<3<3
// Anna.

<3

Nu är det såhär att jag har VÄRLDENS bästa vän, se bara på denhär komentaren (finns även i inlägget under)!


& detdär är bara en av sakerna hon slänger ur sig lite då&då, liksom förstår ni varför jag älskar henne?


Vi har känt varann i två år nu, sista april blir det två år sedan vi började umgås på riktigt, men det känns som att vi alltid har varit vänner. vi är som syskon separerade vid födseln; vi avslutar varandras meningar, vi behöver bara titta på varandra så vet vi vad den andra tycker&tänker & en massa mer!
Jag liter på dig till 1000000000000 & vet att du alltid finns där om det är något & jag hoppas du vet att du kan lite på mig & att jag ALLTID finns här om du behöver prata, telefonen är på 24/7 så tveka aldrig på att ringa!!

jag skulle kunna fortsätta hela natten & försöka förklara hur mycket du betyder för mig, men jag tror du förstår på ett ungefär.
ALDRIG förut har jag haft någon som dig, du är den bästa vännen någonsinn & jag vill aldrig mista dig!

<3<3<3

måndag

ok, jag ska försöka mig på en liten blogg nudå.

denhär veckan har gått sjukt fort & inatt kommer mamma&pappa hem igen efter en vecka i spanien, det har vart ruskigt skönt att vart ensam men nu ska det faktiskt bli skönt att få hem dom så att allt blir som vanligt igen ;D waha.


stack till lollo i torsdags & råkade visst bli kvar där tills igår, dvs att jag fick vara helt ensam där hemma under fredagen tills alla kom hem :P kändes något konstigt, men det gick bra.

i lördags var det då äntligen dags för grabbarna på hemmaplan, men först stack jag, lollo & alicia förbi gasklockorna för att kolla läget vid idolaudition där peter snudd på skrämde livet ur mig x)
när vi kände att vi var klara där blev det en liten promenix bort till busshållsplatsen för att åka ut till valbo där några bekanta ansikten redan hade kommit, men det var inte allt för mycket folk vid scenen så jag&lollo bestämde oss för att gå & käka på ikea på en gång.
det visade sig att dom hade fått nå lekage (stava? xD) vid ingången så vi fick gå genom utgången & sen igenom hela ikea för att ta oss upp till resturangen, dvs en vääääldigt lång omväg :P
jossan kom & joinade oss, vi tittade runt i lite affärer & hittade en mycket trevligt försenad födelsedagspresent till matte.
klockan tre kom grabbarna upp på & körde dom vanliga tre låtarna, gjorde lite smygreklam för emdweekend på rix & danny hörde min fina lilla komentar som egentligen ingen skulle höra så det blev ju kanske inte så värst bra.
signeringskön blev genast enorm så jag, jossan & lollo tog det lugnt, fixade lollos mobil, jossan hittade en tröja som bara skrek efter henne & sen avslutade vi med glass. när kön blivit lite mindre ställde vi oss för att gå upp & heja lite på grabbarna, matte blev mycket glader över presenten men funderade ifall vi ville att han skulle supa sig full xP Shotta med måtta. HAHA. vidare till danny som direkt komenterade det jag tidigare sa, jag frågade ifall han nu tyckte det var så kallt HÄR UPPE (han har en tendens att tro att gävle ligger bredvid kiruna typ) & jag fick till svar "men det var ju föööruuuut, nu är det ju varmt här -slicka på fingret för att sedan låtsas känna vinden-.. kärleken" kramkram på honom & sedan vidare till mr. segerstedt som nästan var ovanligt söt.
vi kände oss sedan klara & satte oss i bilen tillbaka in till stan, vi skulle skjutsa jossan till tåget så jag&lollo passade på att hoppa av & träffade yozzan en stund.
bussen hem till lollo där det blev mat&robinsontittande & sedan hopp i säng & då märkte jag verkligen att jag fortfarande hade feber i kroppen, somnade typ på en gång x)

jaja, sen har det inte vart så mycket mer nu.
är det nått ni undrar är det bara att fråga ;D

<3
// anna.

.

FANFANFANFANFANFANFANFAN!!

pallar inte blogga nu, fixar det imorrn ist.

RSS 2.0