.

måste bara säga att denhär snubben är ruskigt bra!!

ring 099-41406 eller smsa Erik till 72400


fredag

ja, gårdagen började inte allt för bra kanske..
cyklade iväg till tåget som vanligt & när jag precis kommer in på parkeringen vid stationen så står konduktören utanför & kollar om det kommer någon mer som ska med, jag ropar "vänta vänta" & cyklar som en tok sista metrarna bort till cykelstället, men precis när jag står & ska låsa cykeln åker tåget iväg. JÄVLA SKIT, tänkte jag, nästa tåg skulle ju inte gå förrens om två timmar. det fanns inte så mycket mer att göra där, så jag hoppade på cykeln & begav mig hemmåt igen. fanns ingen buss som gick till tierp så att jag kunde ta ett tidigare tåg därifrån heller, helt förtvivlad kollade jag om det gick något regionaltåg ifrån gävle men det enda som fanns var ett x2000 för 288 spänn, nejtack kände jag.. men som en sista chansning kollade jag sista minuten-biljetterna & såg att det fanns för 182 kronor, bokade en biljett snabbt som fan & hoppade in i bilen. & väl framme i gävle sprang jag bort till tåget & hann precis komma på innan det började rulla.
väl framme i sthlm stog jossan fint & väntade & vi begav oss mot gallerian där vi genast träffade på två bekanta ansikten, alicia&olivia satt i trappan utanför & pratade. så dom hängde på oss in & vi hejade på bobby som på direkten började kolla in våra hår & berättade vad vi skulle andvända för produkter & innan vi visste ordet av det var vi både varsitt shampo & balsam rikare xP
fick veta att det var danny som skulle komma men att han inte skulle komma än på ett par timmar så vi kände att vi lika gärna kunde kolla runt lite i sthlm sålänge, så vi traskade iväg igen.
efter lite affärtittande donkade vi & sen drog vi oss tillbaka till gallerian där dom började styla jossans hår litegrann, & mitt i allt det ser jag en välbekant färgglad halsduk & blond frilla. Herr Saucedo hade anlänt :)
lagom till jossan blev klar & det var alicias tur att sätta sig i stolen kom han & snackade lite, diskuterade allt mellan himmel&jord. dels hakade han upp sig på att jag går mediautbildning, så det tjatade han om resten av dagen 8) haha. jossan hade en massa att göra så hon drog hemmåt medans jag, alicia & olivia stannade kvar.
sen var det typ en massa som hände, pallar inte skriva upp exakt allt för då kommer det bli ett jävla långt inlägg som inget orkar läsa xD men iaf.
när vi sen kände oss klara sa vi hejdå till allihopa & drog bort till t-banan där vi sa hejdå till olivia, & när vi sen börjar gå mot vårat tåg så vem möter vi inte där, jo danny x) dock snackade han i telefonen så vi vinkade bara :P

nej, nu är jag för lat för att tänka mer på vad som hände.. ni får väll fråga om det är något ni undrar över ;P



men måste bara säga att det var en del rätt läskiga saker som hände under dagen,
saken är den att natten till igår drömde jag först att jag precis skulle missa tåget till sthlm (vilket jag också fasat över hela kvällen), lite senare i samma dröm drömde jag att det var danny som skulle komma & att han kom in precis när vi satt & blev stylade. & ALLT DET HÄNDE JU, typ!




over and out.




båda bilderna är från bobbys blogg, där kan ni även se dom i större format.

onsdag

ska faktiskt snart gå & lägga mig så tänkte bara slänga upp en snabb uppdatering..
imorrn drar jag somsagt till sthlm över dagen & hälsar på lite söta personer, så kanske inte blir någon uppdatering då. fårse när jag kommer hem & så :P



hade tänkt slänga upp en bild för att liva upp lite här, men av nån andledning är blogg.se jättesegt på denhär datorn så det får bli någon annan dag.






                                                                                                                                               over and out.


tisdag

här är jag duktig & börjar blogga igen, men ser jag nå komentarer? nej, inga alls faktiskt. FY SKÄMS! haha.


ska föresten fixa lite här i bloggen snart, ändra infotexten & såntdär typ :P
annars händer det inte så värst mycket intressant just nu, ut på lite nya äventyr på torsdag & sen blir det förmodligen sthlm nångång nästa vecka för att fixa lite saker..
ni kan ju alltid hojta till om det är nån som har lust att hitta på nått på lovet ;D




over and out.


backontrack

ok, nu är jag tillbaka IGEN.
först hade jag bloggtorka, sen glömde jag typ blogga & sen när jag väl tänkte sätta igång igen så kom jag inte in på bloggen, började ett tag fundera på om nån hackat sig in på den, men jaa :P

det har hänt en del sen sist;
- har stött på en gammal tant med rullator som sa "tuttut" på pendeln
- varit & invigt en motorväg i nynäshamn
- umgåts med en massa vänner
- & senast i förrgår var jag faktiskt i kyrkan ;D haha. men det tar vi senare..



har inte såå värst mycket mer att säga för tillfället, men lovar att jag ska försöka bättra på mig nu!

see you soon.


 

& jag vet inte hur mycket mer jag pallar...

RSS 2.0