lördag

tänkte bara svänga förbi en sväng & säga hej, så.. HEJ! :D

sitter & pumpar lite musik & taggar inför ikväll, SE UPP AVESTA!!!! waha.
om lite mer än två timmar går bussen in till stan där jag blir upphämtad av kvällens resevänner :)

återkommer imorgon (vad konstigt det kändes att skriva imorgon, brukar ju alltid skriva imorrn xP haha) om hur kvällen var.


<3

tisdagkände mig tvungen att dela med mig av denna extremt söta video, sötaste på länge vågar jag faktiskt påstå!
igår blev det en snabbvisit till huvudstaden & münchen bryggeriet för att hälsa på anders som var på besök hos morgonzoo, inte träffat honom sen sista juli så vi kände att det var på tiden.
lika trevlig som alltid, pratade & kramades tills taxin kom & han skulle vidare för att lägga lite sång på nya singeln ( som förövrigt kommer bli ruskigt bra, vänta bara ;p ).
in till stan igen där det blev glass i kungsan, lite affärer innan det blev tufftufftåg hem igen.


det var allt för mig, tillbaka till tv:n.
<3

tisdag

nu var det ett tag sen igen, men det har faktiskt inte vart mitt fel denhär gången utan jag har faktiskt inte kunnat logga in på blogg.se förns nu.

inte för att det har hänt såå värst mycket sen sist, har vart i u-sala två ggr, första var ju måns på draget hus&hem, lite småtrevligt sådär ;D sen var jag även en sväng på nån bilfirma i lördags, bra folk, bra musik & 3 bra pojkar = en mycket bra dag!

dagen började inte allt för tidigt, vaknade runt 10, tåget gick 12.42.
framme i u-sala 13.40 där sarah (aka tandis) hämtade upp mig med moppen, måste säga att det kändes grymt skumt att inte köra själv xP men aa, bort till bilfirman där vi fick blommor & lite sånt.
lite senare kom även dom andra uppsalaflickorna så vi ställde oss på plats vid scenen, drog dit ett litet bord där vi hade alla saker på. fixade massa gratissaker (me like) & samlade ihop en MASSA heliumballonger som vi knöt fast på en lite petflaska, den SKULLE flyga så var det bara ;D waha. tillslut kom även grabbarna upp på scenen, började snacka norska eftersom att bilfirmagruppen som ägde stället var norskt & lite sånt, körde igenom alone, jennie, bäbis hejdå & youngblood. jag, sarah & sofia stog & rev av småbitar av blomskälkarna som vi sedan kastade upp på scenen (A) lalala.
d:"det flyger blommor här :o"
jag, sarah & sofia: HAHAHAHHAHAHAH *skyldiga!!*
när dom var klara stack vi snabbt som attans bort till signeringskön, hade lagomt ont i ryggen så vi satte oss ner på golvet & kollade igenom sarahs emd-bok, upp på signeringen där dom fick signera den nyinförskaffade "RUN EMD" tröjan, lite snack & sen ner igen. tog alla heliumballonger vi hade på flaskan & sjöng lite fint, bejbi goodbaj, bejbi farvell & sen även lite jangblad, erik höll på att garva ihjäl sig typ x) sen gick vi ut på parkeringen & sjöng lite moving on, riktigt vackert måste jag säga..
tillbaka in & väntade tills grabbarna var klara, höll oss kvar så länge som möjligt, pratade & kramades lite, men tillsist blev vi utkörda xP gick runt lite på parkeringen där utanför, bort till vägen & stå & prata lite, & rätt som det var så kommer det en bil & sarah ba: "där kommer en audi, fast.. fel modell" jag ba: "men.. det sitter nån med hatt där i!" alla: "DET ÄR DOOOM!!" -vinkvink- på dom när dom körde förbi & in på parkeringen, RUN RUN (HAHA) matte&erik klev ur & hoppade in i en annan bil, hejdå ännu en gång & sen bar det iväg till stationen där jag fick vänta en halvtimme på tåget, där träffade jag även på några kända ansikten som jag fick sällskap med ett tag :)

pallar faktiskt inte skriva så värst detaljerat, men ni kan ju alltid kika in hos min lilla tandis för lite mer läsning om lördagen ;D

. <3FLYGANDE FLASKA! xD
                              

lördag

det har vart en hel del nu senaste tiden.. tvättade hela huset förra helgen & idag satte vi igång med målningen, ser riktigt bra ut än så länge.
imorrn tar jag dock ledigt & drar till u-sala en sväng ist, träffa lite sött folk(läses bla. tandis&måns) & så :)

det var faktiskt bara det jag hade att meddela, eller har jag föresten sagt att jag äntligen har fått mitt efterlängtade & älskade spotify? ;D


& det är fortfarande inte förbjudet att komentera.
<3 <3 <3


RSS 2.0