fredag

nu har nicole äntligen fixat min blogg, & titta så fin den blev! :D lala, TACK sötboll!
gå in & titta på hennes också, www.sajkosliv.blogg.se :)

jaja, danny x2 ikväll då :D
ALLA röstar på ld, 099-414 01!
så blir det så ska det låta också :D

neej nu ska jag kila vidare & titta på lite tv, så blir det mat&tv sen :)
ha det så bra.
puss&kram<3
// anna.

måndag

pallar inte skriva om gårdagen just nu, men har två ljudklipp som ni bara MÅSTE lyssna på ;Dslutet av if only you plus våran vackra sång till födelsedagsbarnet x)

nya supergruppen ELAJCE ;D missade dock refrängen då det var bäst, men elin fick med det :Pmåste bara passa på att säga GRATTIS till D' som blir 22 idag! <3

tisdag

jag satt & tänkte på dethär med "förevigt" & "föralltid", igentligen kan man inte vara så speciellt säker på att allting kommer vara föralltid. jag om nån är ett levande bevis på det, vet inte huur många vänner jag haft som har sagt: "vi två föralltid" men som jag knappt har kontakten med idag, hejar inte ens när vi går förbi varandra på stan. vad hände? ingen som vet.

nu sitter någon säkert & tänker: "jaa men du har ju sagt så till mig, du sa ju att vi skulle hålla ihop föralltid"
& jaa jag vet att jag har sagt det till rätt många, & jag vill verkligen att det ska vara så. men somsagt så kan jag inte lova något, vad somhelst kan hända som vänder upp&ner på världen & ingenting blir som det varit.

det finns ju såklart några som betyder mer än andra, jag hade inte tänkt att nämna några namn men jag tror mig veta att ni vet vilka ni är. & vet ni inte säkert, ta åt er iaf. för har jag en gång sagt det till er så menade jag det verkligen. säger jag att jag älskar dig så gör jag det!

& du, du sa att du skulle älska mig livet ut, men så en dag kom du & sa att allt var över, som att allt bara varit en dröm. fattar du inte att du sårade mig? jag kan än idag komma på mig själv med att sitta & sakna dig, fast det gått så pass lång tid & att vi aldrig träffas mer. jag älskade dig. jag vet att det är aldeles försent att säga det nu, skulle ha sagt det då. men vad hade hänt då? hade det blivit något annorlunda? eller hade jag bara blivit ännu mer sårad? jaadu, jag vet inte jag. kanske lika bra att det blev som det blev endå.

& jag har fått stå ut med mycket genom mina år bara för att jag råkar gilla en viss musikstil, alla kan inte tycka om samma. hur skulle då världen se ut?
men tänk vad folk har hjälp mig genom allt svårt, & vad vänner jag har fått genom Danny. jag är så glad över att jag stod fast vid att ha samma musiksmak som jag alltid har haft, annars skulle jag aldrig ha fått lära känna er. ni ska veta att ni betyder! vissa av er har jag inte ens träffat, men det behövs inte. vi kan snacka om en massa för det, om inte annat så snackar vi om Danny & det mår jag alltid bra av.

jag känner att det blev en hel del annat snack än vad jag hade tänkt att skriva om. vet inte vad det blev med mig, vet inte ens om nån orkade läsa igenom allt, men kände att nu måste jag verkligen få skriva av mig.
så här sitter jag nu, & har skrivit "en massa" saker om vänskap, kärlek & musik.
komentera gärna & säg vad du tycker, håller du med mig? eller tycker du att jag är helt ute & cyklar? alla komentarer är välkomna, jag vill veta om jag är den enda som tycker&känner såhär.// anna.

tisdag

image9
jag är i ett STORT behov av en massage, min nacke är totalt dööd.
ingen som råkar vara expert här?
jaja, skriver mer senare.
<3


fredagkväll

sitter hemma hos lollo, tittade precis på ld.
jag tycker om trådlöst bredband (A) lala.
ska snart ner till tv:n igen & titta på omröstningen.
sen blir det hey baberibamaraton :D


förövrigt så var D' bäst ikväll! RÖSTA! 099-414 09 eller sms:a Danny till 72400.

jaja, nu ska jag kila vidare. skriver mera senare ikväll eller imorrn.
ha det så bra.
puss&kram<3
// anna.

qx

sitter & tittar på qxgaygalan, kulkul.
danny uppträdde för en stund sen, han lät hes :O & therese förstörde låten som vanligt ,(
men hey, nu förstår jag igen varför jag faktiskt tycker om måns också :O vilket jädra drag alltså!

idag har vart en jobbig dag, psykologen & en massa grejs. plus att jag har saknadannydag.
nu ska alcazar sjunga x) alcazar utan magnus :P maha.
jaja, inte så intressant att veta :P


min blogg är förövrigt inte världens finaste för tillfället, men söta lilla nicole ska fixa den typ imorrn så snart kommer den vara fin igen :)

neej nu ska jag sluta bubbla på om allt&ingenting.
ha det så bra.
puss&kram <3
// anna.


tisdag

tittade nyss på gossip girl, älskaälska.
smart som jag var så hade jag fått för mig att det var på torsdagar som det gick, men så hade jag en sån tur så jag hade femman på & fick syn på att det skulle bli det :D
nu är det "i huvudet på gynning" maha x)

jaja, nu ska jag springa vidare.
ha det bra.
puss&kram <3
// anna.

RSS 2.0