onsdag




jaa jag vet att jag inte har bloggat än som jag lovat, men aa det kommer.. snart (A)
bjuder på en liten bild som jag tog genom fönstret påväg till sthlm förra helgen sålänge ;D

<3

onsdag

sitter hemma hos lollo nu, vi ska ner på stan & fota snart :)
ska bara tvätta håret en snabbis, så kanske ska göra det ist för att sitta här :P haha.

jaja, bloggar om helgen ikväll eller imorn.

lollo kan få skriva lite här tills jag kommer tillbaka ;D








jahapp då var det jag som sitter här, men vad ska jag skriva då.. hmm, Helena, Yozzan och jag kom på att jag inte har så bra ideér så vad ska jag skriva,.. xP

Jo men jag kan ju påminna alla om att vi ska till Lidköping och kolla på ENLIGT mig VÄRLDENS bästaste Anders! :D
det ska bli så skojjigt ^^,

Jaa, varför var Anna tvungen att säga att jag skulle blogga för, det här kommer ju bli världens mest ointressanta blogg man kan läsa om i hela sverige ju :O mohahah!
Lalalala.. hihi

Kan ju faktikst också skriva att jag älskar dig Anna, du betyder.. <3 det kommer alltid vara vi! :D





Mer än sådär kommer jag nog inte på att skriva, men aja, vi ska till Malin nu snart och sedan ner på stan och fota, skulle inte blir förvånad om vi som ALLTID stöter på Yozzan och Oggy, hahaha ^^,


ha det nu så himla bäst alla! :D många hälsningar och kramar från Annas gästbloggare Lollo (som är världsbäst på att skriva bloggar, speciellt Annas blogg xP)





jahajaa, det gick ju bra :)
nej nu ska jag torka mitt hår så att vi kommer iväg idag & inte imorrn x)

ha det så bra allihopa.
puss&kram<3
// anna.

söndag

min blogg har hållt på & flyttas så har inte haft tillgång till den under helgen,
men nu är allt klart & jag kan blogga om mina händelserika dagar.


i torsdags var det dags för en sisådär 3 månader försenad födelsedagsfest för lollo, så jag stack dit rätt tidigt för att hjälpa henne att fixa iordning allt.
folket kom i omgångar & när vi äntligen var allihopa så satte vi igång med att äta tårta&kakor, jag stack iväg in till ett avsidigt rum för att fixa lite för en överraskning. ropade in alicia efter ett tag & hon hjälpte mig, det var så att vi(jag&lollo) skulle spela gitarr & sjunga ja må hon leva för elin som blev myndig igår, lollo hann inte riktigt lära sig ackorden & där kommer alicia in i bilden, hon kan ju också spela så hon fick ta den andra gitarren.
elin bidde glad för allting & kvällen fortsatte med barnsligheter bestående av olika lekar, riktigt kul faktiskt :P haha.
runt sisådär halv ett gick sista personen & vi började städa lokalen.
kom hem 2 & hoppade i säng 3 eller så.

under kvällen blev det även bestämt att jag skulle till sthlm & sumpan dagen efter.
så under fredagen tog jag bussen in till stationen för att möta upp jossan&emelie som var dagens resekamrater.
hittade även en liten lollo som satt & väntade på annika, synd nog kunde hon inte följa med oss.
när alla hade samlats gick vi in för att hämtad ut biljetterna & satte oss på tåget mot sthlm, gick skapligt fort faktiskt.
väl framme i sthlm tog vi pendeln vidare mot sumpan för att där få veta att vi måste ta en buss bort till golfängarna, & till råga på allt hade vi precis missat en buss & nästa gick inte förns en halvtimme efteråt, så det var bara till att gårunt & utforska sumpan lite medans vi väntade. hittade lite trevliga saker, bla en parkeringsautomat som man bara kunde betala med kontokort i x)
bussen kom äntligen & det tog bara sisådär 5 minuter att komma rätt, stannade vid en mysig liten resturang/café & införskaffade en varsin glass & sedan bort till ängarna där barnfamiljerna redan satt på sina små filtar & hade picknick.
framför scenen , där förövrigt niklas walhgren stog & sjöng , hittade vi ett par bekanta ansikten.
tiden gick fort & det var snart dags för ett par bekanta pojkar att träda scenen, dock hann vi bara få lite ögonkontakt innan för att dom blev omringade av 8-10 poliser/vakter, vi ba: "hallå, det är faktiskt inte justin som kommer"
vi blev av med våra platser bara för att dom helt kom på att "oj, det kommer flickfavoriter, vi måste ju ha ett kravallstaket 12535125 meter ifrån scenen" & självklart hamnade vi på fel sida om staketet så aa. så vi ställde oss längst bak & shoade&shimmade som danis skulle sagt ist, riktigt mys faktiskt :)
när allt var klart sprang iprincip alla runt scenen för att försöka få en glimt av pojkarna innan dom stack igen, jag&jossan gick till ett hörn vid kravallstaketet & kikade in genom en springa & då säger dom att pojkarna ska ha signering framför scenen så alla kommer springandes tillbaka igen. dock var det bara erik som hann komma fram till mig&jossan innan dom vart tvugna att gå. så vi började gå mot busshållsplatsen för att ta oss tillbaka till sundbybergs centrum & ta sista pendeln tillbaka till centralstationen, men när vi kom fram dit så såg vi att det var 10 minuter kvar tills bussen skulle komma, jossan frågade en kvinna hur lång tid det skulle ta att gå in till centrum ist & vi fick veta att det inte alls skulle ta lång tid så vi började knalla på. stannade vid en nattöppen kiosk & köpte lite färdkost, tog pendeln till stationen & gick till donken.
hoppade på tåget & satte oss direkt i bistrovagnen, jossan som är van att åka domdär tågen sa att det ALLTID är fullproppat i den vagnen där alla som har biljetter men ingen speciell plats.
sisådär 20 minuter efter avsatt tid rullar vi äntligen iväg & jag hoppas för kung & fosterland att dom kör in den tiden så att vi inte blir sena hem.
dock blev det inte så & tåget rullar in på perongen i gävle 02.05, precis när min sista buss hem går, så det var bara till att hoppa på bussen hem till emelie ist.
kunde inte sova där så låg & kollade på när emelie sov mellan 4 & 9 typ.
btw så var tågresan hem den flummigaste på länge! jag&emelie lånade jossans ipod & jossan valde låtar till oss.
satt & dansade till typ Jag ljuger så bra & uptown girl xP en kille (eller man) som satt vid ett annat bort hade extremt kul åt oss.
det satt även en man bakom oss som inte var från sverige, så på knögglig engelska berättade han för ett par andra ungdommar att han skulle åka till norr, till gävle! herregud, han hade ungefär lika dåligt lokalsinne som danis xD men det var axeptabelt, han var ju trottsallt inte svensk :P

lördagen blev lugnt, emelies pappa var snäll nog att skjutsa hem mig på morron & jag gick & la mig i soffan & somnade runt 10.

denna dag blev inte fullt lika lugnt, mamma&pappa kom hem runt 1. runt halv 3 kom brorsan, jeanette, philip & saga & mormor&morfar kom lite senare.
mamma fyller år idag så det blev lite mat & fika :)


nej, nu ska jag kila vidare ;P
ha det så bra allihopa.
puss&kram<3
// anna.

RSS 2.0