måndag

sorry för kass uppdatering, blogg.se har krånglat så jag har inte kunnat logga in tidigare.
men nu är jag igång igen, bra va? ;D haha.




midsommar spenderades som bekant i orsa, kom upp runt halv sju på torsdagskvällen, fixade lite mat & bara tog det lugnt.
fredagen öste det fortfarande ner (det hade spöregnat konstant sen vi lämnade gävle på torsdagen) så vi tog en sväng in till mora där jag hittade ballerinaskor, tunna leggins & ett par shorts & sen lunchade vi på donken innan vi åkte tillbaka till h-vagnen.
iom att vi iprincip var fast inne i husvagnen gjorde vi det bästa av saken för att inte bli allt för uttråkade, spelade lite yatzy & sådära.
vaknade upp relativt tidigt på lördagen & tänkte att det var lika bra att gå upp iom att sarah skulle komma in några timmar, käkade en snabb frukost & iväg till duschen. sedan får jag ett sms av sarah som skriver att hon blir sen så jag hade inte behövt stressa sååå mycket, men aa :P haha.
runt tre gick jag ut & mötte sarah vid reseptionen, till husvagnen där vi fixade vårat extremt snygga lakan, käkade middag & lite så.
elin ringde & meddelade att hon var framme så vi gick & mötte henne, kollade in scenen där det var folktomt.
gick tillbaka till husvagnen där vi fixade det sista & hämtade lite grejer som vi lämnat, tillbaka till udden för att se om skulle soundchecka men möttes av synen att dom redan hade stängt av området inför kvällen.
vi ställde oss där endå, man vill ju vara först in liksom ;) haha.
skaffade snabbt en ny kompis vid namn lars som var mycket trevlig & höll oss sällskap ;D
knut kom & frågade om det fanns en kopiator i närheten, nejdu vi jobbar inte här, varpå elin frågade när det var dags för soundcheck.
lasse tog insiativet att släppa in oss tidigare, sagt & gjort stog vi där längst fram i mitten av scenen helt själva & väntade en & en halv timme innan insläpp. lite bekanta ansiken i form av fredrik, henke (hank the tank) & dom sprang omkring & riggade scenen, snackade lite med vakterna om hur dom skulle arangera signeringen & vi talade minsann om att vi inte alls tyckte deras planer lät så värst bra.
frågade henke när det var dags för soundcheck & fick till svar att dom väntade på några killar, vilka det nu kunde vara xD HAHAHA.
efter ett tag kom en erik gåendes bredvid scenen & hälsar på nisse, han fick syn på oss & ba: "vad gör ni här nu? det är ju två timmar kvar till konserten!" upp på scenen där vi rättade honom att det var hela tre timmar kvar.
han kom & satte sig framför oss på scenen, tyckte vi hade väldigt fina blommor med oss & funderade ifall dom var till honom. vi gjorde honom lite besviken & berättade att några var till honom men att han även har två små vänner som också skulle få.
när alla var på plats var det äntligen dags för soundcheck, bara jag, sarah, elin & några tjejor till där i början, mycket mysigt.
gav dom sedan midsommarblommorna & sen stack dom & käkade.
ropade på knut & han kom & tog kort på oss, han kanske ska fundera på att sadla om till fotograf? x)
21.30 var det dags att dra igång, & jävlar vilket drag! mycket ögonkontakt & söta blickar, sjunga i micken & allt såntdär.
efteråt konstaterade vi ganska snart att det inte skulle bli någon signering där framme så vi stack ut & runt alltihopa till baksidan, bandet kom & gick lite hur som helst, & rätt som det var hör man skrik från andra sidan då e, m eller d råkade visa sig.
jossan&c:o skulle dra sig men precis då kom pojkarna ut & kramades & så, frågade d om han diggade vårat lakan & javisst gjorde han det. kramades med en inte allt för nykter erik & sen vidare för en liten pratstund med matte.
berättade att jag rådiggar hans nya låt & alicia (ithink) konstaterade att vi inte riktigt kunde texten & att han borde lägga ut den på myspace, han tyckte då att han lika gärna kunde dra texten för oss där, sagt&gjort så stog vi där & gick igenom refrängen.
bort till bilen där danny redan hade satt sig, erik&han hade extremt kul med mobilen, kramades lite mer med erik innan han gick iväg till sin bil. stog kvar vid minivanen & tittade på en danny som pumpade discomusik på högsta volym, vevade ner rutan så att vi också kunde höra, sticker ut huvvet & ba: "vart är oscar? HÄMTA OSCAR" till mig, jomenvisst :P haha.
lite mera gosegos, smek på kinden & innan han halvt bröt nacken av mig. HAHA. puss på honom endå.
sedan började henke köra lite sakta men vi (jag, elin & sarah) gick där bredvid bilen & pratade lite mer, tack för att ni kom, & sen brummade dom iväg.
direkt efter det kommer matte&erik, *tuuttuut* highfive & tack för blommorna innan dom också drog iväg.
då tyckte vi att det var dags att dra sig tillbaka efter en mycket lyckad kväll, sa hejdå till alla & bort till husvagnen för att hämta sarahs saker.
påvägen dit stötte vi på ett par rätt så packade killar som undrade vem vi skulle ligga med ikväll, "ähm.. DRA!" tyckte vi & gick vidare.

har säkert glömt en massa, så ni kan ju alltid kika in hos sarah, om inte annat för att se lite bilder (y)

hoppsan, det blev visst lite långt. förvånar mig inte ett dugg om ni inte orkade läsa igenom allt, men aa :P



<3

Kommentarer
Postat av: sarah

en stor fet PUSS på dagen <3

länk och allt :D

2009-06-22 @ 18:55:06
URL: http://ssommar.blogg.se/
Postat av: Jossan

haha mycket bra dag med söta tjejor och söta pojkar :)

2009-06-23 @ 23:05:53
URL: http://blondmensmart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0