kaosartat till max!

jaa det kan man säga att gårdagen var, minst sagt!

började med att morfar kom hit, packade in mig&jack i bilen & åkte bort till stationen, lät lillskrutten springa av sig lite & sen kom tjejerna med bussen så han fick hälsa lite på dom också innan vi hoppade på tåget.
när tåget väl rullat iväg märker lollo att hennes mobil var borta & vi konstaterade ganska snabbt att hon måste ha tappat den på bussen, iväg till tågkonduktören för att se om hon hade något nummer vi kunde ringa..
efter att vi ringt nummerupplysningen ett x antal ggr & fått typ 7 olika nummer, plus att vi meddelat både annika&rolf hur det låg till ringer äntligen rolf upp & berättar att han hade fått tag på ul & att dom i sin tur hade kontaktat busschaffören för att se om någon hade lämnat in en mobil, vilken ingen såklart hade gjort.
väl i upplandsväsby var det fullt snökaos & dom meddelade att all pendel- & busstrafik var försenat, jättekul tyckte vi med tanke på att vi egentligen skulle ha 20 minuter på oss från stationen tills det att det skulle börja i kungsan & nu skulle vi alltså ha ännu mindre tid..
när vi äntligen var framme på centralen sprang vi iväg till kungsan & hann precis fram tills grabbarna kom upp på scenen & körde igenom välkommen hem & baby goodbye innan dom hoppade in i bilen & åkte igen, visade sig att dom skulle på ett företagsgig.
anna pratade med sin pappa som meddelade att dom förmodligen skulle ställa in all pendeltrafik, jaha.. så hur ska vi ta oss hem nudå?!
hälsade på lite sött folk, innan vi gick & köpte en paj på donken för att tröstäta lite, sen vidare till pressbyrån för lite lussebullar & godis & sen gick vi bort till centralen för att se hur vi skulle göra, in på kundservicen där vi möttes av en jättesur gubbe som meddelade att det minsann inte var dom som hade hand om pendeltågstrafiken & att vi fick gå ner & höra där.
där nere fick vi beskedet att den längsta förseningen dom hade var på 59 minuter (!) så han tyckte att vi skulle springa bort & hoppa på pendeln som gick 19.35 ist för det vi hade tänkt 20.20 så att vi var säkra på att hinna med vårat tåg som gick 20.50 från upplandsväsby, sagt&gjort hoppade vi på där & självklart så var det inga problem med trafiken just då så då hade vi helt plötsligt 50 minuter till godo i väsby..
gick in i värmen & satte oss på en bänk, försökte underhålla oss på bästa sett vilken ledde till att jag & lollo satt & gjorde en massa roliga/konstiga miner åt varandra x) haha.
underhöll oss så gott vi kunde med hjälp av godis, musik & sånt på tåget hem, & när jag äntligen hoppade av här hemma i skutskär stod pappa fint & väntade med bilen så att jag skulle slippa gå hem i ovädret.

så jaa, det enda som var riktigt positivt med dagen var väll att lollo fick veta att dom hade hittat hennes mobil & att hon skulle få tillbaka den så fort som möjligt..



idag har jag bara varit hemma & tagit det lugnt med lillskrutten, som förövrigt ligger här i mitt knä nu x) haha.




                                                                                                                                        over and out.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Ja shit vad lite snö och kyla kan göra... Att SJ med flera aldrig lär sig! Tur ni hann se grabbarna iafall och att mobilen kom till rätta! :)

2009-12-18 @ 19:54:56
URL: http://josefina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0