torsdag

kom på att jag inte skrivit om svenstavik ännu, så gör väll det nudå :P

dagen började med att jag gick upp & duschade, gjorde mig iordning & fem minuter innan bussen skulle gå kom jag på att jag inte hade ätit någon frukost men det hade jag inte tid med så det var bara att gå ut till bussen & åka iväg till carrå.
sanna hoppade faktiskt på i centrum också, riktigt trevligt :)
framme vid carrå kom hon&linda ut & mötte mig, vi gick in & dom gjorde klart det sista.
c's pappa kom & hämtade oss, vi stannade vid sibylla i gävle & hämtade upp sanna(inte samma sanna), så stannade vi vid statoil i hagaström & hämtade upp elin&anna, sen var bilen fullproppad & vi började våran nästan 5 timmars resa.
stannade efter en timme i bollnäs & käkade på max, bröt traditionen men vad gör man när det inte finns nån donken?
kom fram runt halv fem, hittade efter många om&men fram till abc (acb) hallen & L&C gick in för att se om man kunde köpa biljetter direkt i dörren.
sedan åkte vi tillbaka till "centrum", dom hade typ ica, systemet, en bank, en klädaffär & ett caffé/blomsteraffär där x)
E&L tog ut pengar & vi åkte tillbaka till hallen, det var typ 200 meter emellan men vadå, det spöregnade så vem ville gå? xD
satt i bilen tills E hörde att pojkarna soundcheckade, så vi smög in & kollade.
men det hann inte gå så lång tid så kom det nån "tant" & skulle skicka ut oss, men det tyckte inte vi. L började tjaffsa emot & sa typ: "men vi har faktiskt åkt från STOCKHOLM" så efter lite övertalning så fick vi stå kvar på ett vilkor, att vi inte släppte in några andra.
men danny hann bara soundchecka tokyo så kom nästa tjurkärring på ren svenska & hon gav sig minsann inte.
men inte vi heller, så vi gick runt till en dörr & kollade där igenom ist. & efter en liten stund kom erik ut & skulle röka (fy erik), han tyckte inte alls att vi skulle stå ute & frysa till nio så han tog in oss igen, tjurkärringen kom IGEN & var lika sur, men vi fick som vi ville & fick komma in före alla andra :)
längst fram i mitten var det jaa :D
pojkarna kom inte upp på scenen förns halv tolv typ, två andra band innan dom, & jag säger bara, vi skulle ha haft med pappa som tolk, speciellt till det andra bandet, vilken jädra ingrodd jämska! :O
när pojkarna äntligen kom upp så JÄDRAR vilket drag alltså, & gud vad härligt det var att höra tokyo live igen! har inte hört den sen småland ju!
jaja, när pojkarna var klara så sprang vi ut utanför & väntade vid samma dörr som E kom ut ur, först kom D & sa "tack för att ni kom", "ha det så bra", syns snart igen" & jaa det gamla vanliga :)
matte kom strax därefter & hade bråttom men en kram & typ detsamma som D sa hann han med.
strax efter M kom E & hade också rätt bråttom, men vi hade lite kramkalas & gick med honom till bilen.
sen blev det vinkvink & sätta sig i sin egen bil & åka hem.
jippi vilken bilresa hem, trodde aldrig vi skulle komma hem. men 5 på morgonen kom vi hem iaf, & då hade vi släppt av en massa folk överallt plus att jag, C & lasse hjälpt ett superdupermegabajssöt litet rådjur från vägen.
det var bara att hoppa i säng då även fast man var rätt övertrött :P

jaja, det får duga ;P haha.



var på marknad i tierp idag, hittade faktiskt väldigt mycket.
en tunika, en t-shirt, strumpor (oj vad kul, men behövligt), leggins, så aa rämmar såklart, man kan ju inte gå på marknad utan att köpa minst en räm xP

ska knäppa kort på allting & lägga ut, men det får bli typ imorrn.

nu ska jag avrunda, sitter & tittar på Sanningens ögonblick ;)

ha det så bra.
puss&kram<3
// anna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0