Tufftufftåg

Sitter nu på tåget påväg till bollnäs, hemma inatt eller imorrn. återkommer med en blogg om födelsedagen imorrn. <3

:D


GRATTIS MIG SOM FYLLER 18!!

måndag

Dagens frukost: Macka & iste
Dagens händelse: måste nästan vara nyss när våran baksida var attackerad av säkert 20 gråsparvar xP
Dagens planer: ta det lugnt & försöka planera lite inför torsdag
Dagens vill ha: EN NY MOBIL!!
snäällaa låt mig få en på torsdag!
Dagens saknad: dom jag inte träffat på länge <3
Dagens drog: kan vara iste
Dagens tråkigaste: att det bara regnar & regnar
Dagens finaste: han <3
Dagens önskan: somsagt, en ny mobil
Dagens måste:
få reda på vilka som kommer & när dom kommer på torsdag x)
Dagens dricka: isteee
Dagens köp: ingenting
Dagens mat: falukorv & stuvade mackaroner
Dagens sjuka: att det bara är tre dagar kvar tills jag blir MYNDIG!
Dagens kärlek: nya datorn..
Dagens mående: jag överlever iaf..
Du har på dig: sovtröjan & 10 storlekar för stora mjukisbyxor
Du längtar efter: tooorsdaaaag
Dagens låt: in overtime!!
Dagens dusch: badade igååår ;)
Dagens frisyr: håret står typ åt alla håll&kanter, vet inte riktigt om man kan kalla det frisyr xD
Dagens smink: nothing.



Dagens namnsdag: MIIIIIIIIIIIIN!
Dagens födelsedag: emmas :)

haha jaa som ni kanske märker så la jag till dom två sista själv ;P

söndag

vet att jag har vart seg på att blogga nu ett tag, mamma ringde hem i måndags & berättade att dom var påväg hem med en ny dator som vi har haft stått i vardagsrummet (alltså inget internet) än så länge, & självklart har jag haft fullt upp med att utforska den här i veckan.
men nu är jag tillbaka med nya tag, igen ;P



förra lördagen åkte jag en sväng till huvudstaden för ett besök på grönan & sommarkrysset, gick upp kvart i sex! väääldigt länge sen jag gick upp så tidigt. haha.
hoppade på tåget 06.42 där em & även alicia så fint satt & väntade, framme på stockholms central 8.40,ett snabbt stopp på donken & sen bussen ut till grönan där det inte alls var mycket folk faktiskt.
träffade på lite kända ansikten & fick tiden att gå fram till halv elva då dom hade 'smyginsläpp' för oss med gröna kortet/guldkortet, fixade springare som kutade som dårar fram till spanska trappan där vi fick stå & vänta i ytterligare en halvtimme ,då dom egentligen öppnade, gick/sprang bort till scenen & satte oss. spenderade sedan dagen sittandes på dom inte alls så bekväma bänkarna, & försökte få tiden att gå.
jaa, 20.00 drog det igång & vi hade riktigt lajbans, röjde som bara den under grabbarnas framträndanden & ägde skiten ur alla palmfans ;D
måste också passa på att nämna att under genrepet konstaterade Mr. D att det var många som hade rest långväga & räknade upp lite städer, sedan stog han & erik & frågade typ: "är det nån från västkusten? blablabla..." Danny frågade om det var några från norrland & jag&em räckte snabbt upp händerna varpå danny börjar skratta (för er som inte vet har han en tendens att tro att gävle ligger typ vid kiruna & vi försöker rätta honom gång på gång) kära lilla danny, visst ligger gävle i norrland, men i SÖDRA norrland! faktum är att det inte går att komma längre söderut än så xP

det var lite om lördagen iaf, så klaga nu inte på att jag inte har bloggat om det ;)


Sen var jag ju faktiskt på grönan igen på tisdagen, dock med mamma, pappa, brorsan, jeanette, philip & saga denhär gången, åkte karuseller & hade det allmänt trevligt :)



Det var allt för mig denhär gången,
over and out.

<3

<3

Livet är inte de andetag du tar, utan ögonblicken som tar andan ur dig..

fredag

igår hade jag kanske världens bästa dag utan att överdriva!

hoppade på bussen in till stan & bort till centralen där jag bara behövde vänta någon minut på jossan&erri som var dagens resekompisar :) in på pressbyrån för att införskaffa lite dricka & sen hoppade vi på x2000, trevligt folk i vagn 2 hade vi också. waha.
väl framme i sundsvall hejade vi på lite sött folk & sedan bort till festivalområdet, blev intervjuade i radio ,inte helt ok, & sedan sa vi hej till jonas&nisse. donkade lite innan vakterna började slänga ut folk, men gratis tycker vi om (A)
erik&jocke behövde några hjälpande händer med försäljningen, så klart man ställer upp liksom ;P haha.
runt 1 & 1 halv timme & många sålda saker senare blev det dags för grabbarna att entra scenen, riktigt bra platser fick vi faktiskt. mycket bra gig & runt en timme senare var det slut för denna gången. tillbaka till försäljningstältet för att hämta väskorna lagom till det blev rusningstrafik så vi ryckte in ett tag till, NI ÄR JU HELT UNDERBARA TJEJER! ja man tackar.
stog & snackade lite med basistjocke om allt&ingenting, göken sprang förbi men stannade upp & kramades lite & sen kom en väldigt stressad danny förbispringandes. dom skulle leta reda på jonas som var på rymmen innan dom satte(/la) sig i bussen för en 16 timmars lång resa ner till trelleborg, inte ett dugg avis faktiskt :P haha.
kollade in ace of bace en snabbis innan vi sa tack&hej för denhär gången & begav oss bort till donken för en glass & sen hoppade vi på kanske världens längsta tåg hem igen, 2 & 1 halv timme senare (suck) rullade vi in på gävle station där pappa snällt stog & väntade. körde förbi jossan & släppte av henne&erri & sedan raka vägen hem, runt halv tre landade jag i sängen väldigt trött men väldigt glad efter en väldigt lyckad dag!
tack alla som var med!!

kanske kommer nå bilder senare om mina kära vänner känner för att skicka några xP


<3

RSS 2.0